Слідкуйте за нами:
Розділи новин
  • Нові публікації
  • Коментують
  • Великий піст 2024
    У 2024 році Великий піст розпочинається 18 березня і триватиме до…
  • Православні молитви за воїнів
    Молитва за воїнів, що йдуть на війну Владико Господи, Боже отців…
  • Різдво Христове
    ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! Підбірка публікацій про Христове Різдво - …
  • Великомучениця Варвара
    Життя святої Варвари Тропар, величання, кондак, прокимен, причасний …
  • Апостол Андрiй Первозваний
    Життя святого Андрія Первозваного Святий апостол Андрій на Київських…
  • Популярне
    Где то косяк! Проверь правильность строки подключения. Возможно просто нет новостей за последние 30 дней.
    Опитування
    Скільки Вам років?
    до 13
    14-17
    18-23
    24-29
    30-39
    40-50
    більше 50
    • Хмаринка теґів
    • Календар
    • Архів
    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     
    Березень 2024 (1)
    Лютий 2024 (1)
    Грудень 2023 (2)
    Листопад 2023 (3)
    Жовтень 2023 (2)
    Вересень 2023 (1)

    Знайшли помилку?

    Виділіть слова з помилкою і натисніть Ctrl + Enter

    МОЛИТВИ ПРО УСПІШНЕ НАВЧАННЯ ТА САМОСТІЙНЕ ЖИТТЯ ДИТИНИ

    МОЛИТВИ ПРО УСПІШНЕ НАВЧАННЯ ТА САМОСТІЙНЕ ЖИТТЯ ДИТИНИ
    фото та дитина Наталії Терлецької :)


    МОЛИТВА ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАННЯ ДИТИНИ
    Господи Боже і Сотворителю наш, що образом своїм научаєш закону Твоєму, дітям тайни премудрості відкрив Ти, Соломону й тим, що істину шукають, пізнання дарував, - відкрий серця, розум й уста оцих рабів Твоїх (імена), щоб зрозуміли силу закону Твого й успішно пізнавали те, чому навчають їх, і що корисне для слави пресвятого імені Твого, для користі й устрою Святої Церкви Твоєї й розуміння благої і досконалої волі Твоєї. Звільни їх від усяких підступів ворожих, збережи у вірі Христовій і чистоті на всі дні життя їхнього - нехай будуть стійкі розумом і у виконанні заповідей Твоїх. І так навчені прославляти пресвяте ім'я Твоє, стануть спадкоємцями Царства Твого, бо Ти - Бог могутній милістю й силою благ, і Тобі належить всяка слава, честь і поклоніння Отцю, і Сину, і Святому Духові завжди, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.


    МОЛИТВА ЗА ДІТЕЙ, ЩО ХОДЯТЬ ДО ШКОЛИ
    Боже, Отче всякого світла і знання! Споглянь ласкавим оком на моїх дітей-школярів. Поблагослови їх, Господи, щоб вони набули у школі знань, потрібних для життя, а перед усім ушляхетнили свою душу і серце. Поблагослови їх, Господи, і захорони від дитячих пустощів, та дай, щоб пильно прикладалися до науки. Поблагослови їх, Господи, і охороняй їх перед злим товариством, та вчини, щоб вони дружили лише з дітьми добрими і побожними. Поблагослови, Господи, також і вчителів, щоб їхній вплив на дітей був спасенним; нехай, Господи, ця школа принесе моїм дітям дочасне, а ще більше духовне добро. Амінь.


    МОЛИТВА УЧНЯ (УЧЕНИЦІ)
    Мій любий Ісусе! Від усього серця дякую Тобі за ласку, що можу ходити до школи. З вдячності за це обіцяю добре вчитися, завжди бути чемним (чемною) і слухняним (слухняною) супроти моїх учителів, бо знаю, що й Ти, любий Ісусе, зростаючи в Назареті, був пильний, уважний і в усьому корився своїй Матінці та опікунові святому Йосифові.
    Благослови ж мене, любий Спасителю! Твоєю ласкою допоможи, щоб я добре вчився (вчилася) і тим приносив (приносила) Тобі більшу славу, батькам утіху, народові нашому честь, а собі як для душі, так і для тіла, пожиток. Амінь.


    МОЛИТВА ЗА ДІТЕЙ, ЯКИМ ВАЖКО ДАЄТЬСЯ НАВЧАННЯ
    Господи Ісусе Христе, Боже наш, що воістину вселився в серця дванадцяти апостолів і силою благодаті Всесвятого Духа, Який зійшов у вигляді вогненних язиків, уста їм відкрив, так що вони почали говорити іншими мовами, зішли Свого Святого Духа й на цю дитину (ім'я) і прищепи у серці її Святе Писання, що його рука Твоя пречиста накреслила на скрижалях Мойсеєві, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

    МОЛИТВА ЗА НЕВИПРАВНИХ ДІТЕЙ

    Всевідучий і премилосердний Боже, Ти знаєш людські серця. Ти ліпше від мене знаєш блуди моєї дитини. Але Ти, Боже, бачиш також і тяжку мою журбу, що ранить моє серце, а це - невиправність мого сина (моєї доньки). Господи! Всі мої старання, щоб цю нещасну дитину повести дорогою Твоїх святих заповідей, не вдалися. До кого ж мені вдатися, кого ж покликати на поміч, як не Тебе, всемогутній Господи? Ти Своєю ласкою пом'якшуєш і найтвердіші серця грішників. Господи! Ти розбійника на хресті пригорнув до Себе. Господи! Ти направив серце грішної Магдалини. Тому благаю Тебе, через Кров і смерть Твого Сина, а Господа нашого Ісуса Христа, пом'якши і направ серце моєї дитини! Попровадь, Боже, благаю Тебе, життя моєї дитини так, щоб вона ступила на шлях Твого святого закону, покаялась і жила за Твоєю святою волею.
    Маріє, Мати милосердя і Пристановище грішників, заступися за мене перед Богом і випроси мені потіху, щоб я побачив (побачила) свою дитину чесною в житті й святою у Царстві Твого Сина. Амінь.


    МОЛИТВА ПРО ЩАСЛИВИЙ ВИБІР СТАНУ ДЛЯ ДІТЕЙ
    Ти, всевідучий Боже, все бачиш. Ти знаєш, яка дорога життя для моїх діточок найбезпечніша й найкорисніша. Тому, благаю Тебе, вчини Твоєю могутньою ласкою, щоб мої діти завжди ходили тією дорогою життя, яка допровадить їх до щастя на землі і до вічного щастя в небі. Не допусти, Боже, щоб мої діти керувалися у виборі стану пристрастями або земними поглядами, або щоб я порадив (порадила) їм небезпечний для них стан. Але Ти Сам, найліпший і всемогутній Боже, покеруй моїми дітьми і дай, щоб їхній майбутній стан був для них багатим джерелом заслуг на вічне життя. Амінь.


    БАТЬКІВСЬКЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ ДІТЕЙ, ЯКІ ЙДУТЬ ДО ВІНЧАННЯ
    Бог Отець і Бог Син, і Бог Дух Святий, Пресвята Єдиносущна Тройця, нехай благословить вас, діти, і нехай дасть вам довге життя у згоді та взаємній любові, нехай обдарує вас Своїми ласками й благами земними, нехай дасть вам колись радість у Царстві Небесному, за молитвами Пресвятої Богородиці й усіх святих. Амінь.
    Благословення Всемогутнього Бога Отця і Сина, і Святого Духа нехай зійде на вас і залишиться з вами назавжди. Амінь.


    МОЛИТВА ЗА ОДРУЖЕНИХ ДІТЕЙ
    Господи Ісусе Христе, Боже наш! Ти, що в Кані Галілейській поблагословив молодят, молю Тебе: поблагослови й моїх одружених дітей усяким добром небесним і земним. Благослови, Господи, їхні намагання і старання. Дай, Ісусе, щоб їхнє життя проходило в спокої та згоді. Дозволь їм, найліпший наш Спасителю, діждатися дітей, онуків і правнуків, аж до четвертого покоління. А що найважливіше, Ісусе, вчини Своєю ласкою, щоб мої одружені діти залишилися при святій вірі, стереглися гріха та праведним життям заслужили на нев'янучий вінець, що ним Ти, наймилосердніший Боже, увінчуєш вірних Своїх слуг у Небесному Царстві. Амінь.

    Проекту потрібна Ваша допомога. Якщо Ви пожертвуєте нам хоча б кілька гривень, це буде для нас великою допомогою. Ми хочемо зібрати кошти на технічне обслуговування і подальший розвиток Православного молодіжного веб-порталу:
    Монобанк (з будь-якої картки): 5375 4141 0445 8954
    Інші способи: долар/євро
    Сподобалося? Розкажи друзям:
    • Коментарі (0)
    • Facebook
    • Довідка
    Бажаєте висловитися?

    Рекомендуємо Вам авторизуватися, в цьому випадку ви зможете підписатися на коментарі до статей і бачити інформацію, приховану від анонімних відвідувачів. Без реєстрації на сайті, ви можете залишати коментарі через спеціальні плагіни.
    Вкладка Коментарі - стандартна форма сайту Hram.Lviv.UA
    Вкладка Facebook - дозволяє опублікувати відгук через Facebook.com